30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI'NDA 11 TAKIM TER DÖKECEK

SPOR

30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI'NDA 11 TAKIM TER DÖKECEK

Sapanca Belediyesi tarafından "30 Ağustos Zafer Bayramı" dolayısıyla düzenlenen, mahalleler arası 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası başlıyor.

19 Ağustos Cuma saat 17.00 da METEM bahçesinde başlayacak olan turnuvada ilk karşılaşma Çayiçi Yıldırımspor ile TOKİ Team arasında yapılacak.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen "Belediyemiz tarafından düzenlenen mahalleler arası 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvasında 2017 yılı ve sonrası çocuklarımız dostluk içinde kıyasıya rekabet edecekler. 19 Ağustos Cuma günü başlayacak olan karşılaşmalar, 27 Ağustos Cumartesi günü sona erecek. Takımlarını kuran tüm çocuklarımıza, hocalarına, velilerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Zafer Kupası'nın özellikle futbolcularımız için sakatlanmadan, kardeşçe ve barış içinde geçmesini diliyor, tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvasında A Grubunda; TOKİ Team, Çayiçi Yıldırım, Rüstempaşa Mendres, Mekecespor, Söğütlü Kale, Kestanelikspor B Grubunda; Camiceditspor, Alaçamspor, Çayiçispor, Söğütlüspor, Yazlıkspor mücadele edecek.