ÖNCE GÖZLÜĞÜNÜ TAKTI SONRA ALTINLARI CEBE ATTI

YAŞAM

ÖNCE GÖZLÜĞÜNÜ TAKTI SONRA ALTINLARI CEBE ATTI

Sapanca'da bir kuyumcu dükkanından çok sayıda altın küpe çaldığı iddia edilen şüpheli, çaldığı küpeleri Adapazarı'nda satmaya çalışınca yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre; Sapanca'daki bir kuyumcu dükkanına girerek müşteri yoğunluğundan faydalanan şahıs, kaşla göz arasında çok sayıda altın küpe çalarak dükkandan ayrıldı.

Bir süre sonra küpelerin yerinde olmadığını fark eden iş yeri sahibi kamera kayıtlarını incelediğinde yaklaşık 25 gram ağırlığındaki küpelerin çalındığını gördü.

Durumun polise bildirilmesinin ardından Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı. Şahsın çaldığı küpeleri Adapazarı'ndaki bir kuyumcu dükkanına satmaya çalıştığının belirlenmesi üzerine harekete geçen ekipler, şüpheliyi çaldığı altınlarla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Hırsızlık anı ise kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; hırsızlık zanlısı adamın dükkana girdikten sonra gözlüklerini taktığı, tezgahın arkasına uzanarak altın küpeleri aldığı ve dükkandan ayrıldı anlar yer alıyor.