ŞIKKİBAR: ''BİZ BÖYLE HAYAL ETMEMİŞTİK''

SİYASET

ŞIKKİBAR: "BİZ BÖYLE HAYAL ETMEMİŞTİK"

İyi Parti Sapanca İlçe Başkanı Erdem Şıkkibar, Sapanca Uzunkum Mahallesi'nde yapımı devam eden turizm tesisine yayımladığı yazılı bir mesajla tepki gösterdi.

Şıkkibar mesajın şu ifadelere yer verdi:

"Sapanca'mızda Turizmin hızla ilerlemesinden sebep halka, esnafa, Sapancalıya maddi gelir kaynağı doğdu. Bu doğrultuda İlçemizde yapılan bungalov evler doğa dostu olacağını ahşaptan yapıldığı için doğaya zarar vermeyeceğini umuyorduk.

Biz Bungalov işletmeciliği yapan Sapancalı vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde konuşuyoruz. tesislerini geziyoruz. Vatandaşlarımız genç yaşta iş sahibi oldu. Birçoğu zaten 3-5 adet bungalov ev yapmış ağaç kesmemeye özen göstermişler. Birçoğu gençlerden oluşan SAVİBU kuruldu dolandırıcılarla sahte hesaplarla mücadele etmekten ziyade birde Sapanca halkına Açık Hava Yaz Konserleri veriyor. İlerleyen zamanlarda farklı projeleri de var böyle projelerin her zaman destekçisiyiz.

Biz Sapanca'ya zarar veren herkese karşıyız. Böyle doğaya zarar veren projelere her zaman karşıyız. Bunun için gerekli müdahaleleri gerekli şikayetleri de yapacağız. Doğanın intikamı acı olur. Başka Sapanca yok."