SAPANCA'DA ÇOCUKLAR YAZ OKULLARINDA ÇOK MUTLU

GÜNCEL

SAPANCA'DA ÇOCUKLAR YAZ OKULLARINDA ÇOK MUTLU

Sapanca Belediyesi ve Sapanca Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından 7-14 yaş gurubundaki çocuk ve gençler için hazırlanan yaz okullarında eğitimler sürüyor.

Yaz okulları ile eğlenceli aktiviteleri bir araya getirerek çocukların kaliteli zaman geçirme ve sosyalleşmelerine katkı sağlamış olduklarına inandıklarını belirten Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, "Yaz okulumuza katılan çocuklarımız mutluysa inanın biz onlardan daha mutluyuz. Bizim amacımız gençlerimizin gözündeki ışığı artırmak ve onları geleceğe daha güçlü hazırlamak; sportif, eğitim ve kültürel alanlarına katkı sunmak. Evlatlarının sosyalleşmesi için katılım sağlayan, çocuklarını eğitimlere getiren velilere de ayrıca teşekkür ediyorum. Çocuklarımız buralarda çok güzel dostluklar ediniyorlar" dedi.

Öğrencilerden Irmak Kıral ise "Sapanca belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Yaz okulu vesilesiyle İngilizce kursuna katıldım. Burada çok güzel yeni arkadaşlarım oldu ve eğitim alanımız çok güzel. Hem içerde hem bahçede ders yapma imkanı buluyoruz. Öğretmenimiz önderliğinde arkadaşlarımızla hem eğleniyor hem öğreniyoruz" diye konuştu.