''ADIM ADIM 2023 İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI''

SİYASET

"ADIM ADIM 2023 İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI"

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen "Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı" Arifiye ve Sapanca ilçelerinde gerçekleşti.

Toplantıya MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, MHP MYK üyeleri Nur Tuğba Aktay ve Bülent Maşaoğlu, Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Sapanca Muhtarlar Derneği Başkanı Barış Yıldız, parti yöneticileri, STK temsilcileri ve üyeler katıldı.

Toplantıda konuşan Bülbül, Türkiye'de çok kritik bir sürecin içinde olunduğunu aktardı. Cumhur İttifakı'nın olması gereken, idealler üzerinden siyaset yaparak diğer ittifaklardan ayrıldığını belirten Bülbül, hedeflerin milletle açık şekilde paylaşılarak emin adımlarla ilerlendiğini kaydetti.

İttifaklarının karşısında yer alanların ellerinde tek bir argüman olduğunu dile getiren Bülbül, "O da ne? Sayın Cumhurbaşkanını Cumhurbaşkanlığından etmek, Cumhur İttifakı'nın çoğunluğunu elinden almak. Bütün gaye, bununla hedeflenebilir. 6+1 diyoruz, içine ne katarsanız katın, her şeyi içerisine alabilecek kadar omurgasız, flu, renksiz, gri bir yapı. Yarın Türkiye'yi bunlar nasıl yönetecek?" diye konuştu.

Bülbül, Millet İttifakı'nın terörle mücadele konusundaki düşüncelerinin belirsiz olduğuna işaret ederek, "Terör örgütü dedikleri zaman acaba hangisinden bahsediyorlar, ortak bir kararları var mı acaba? Sayın Kılıçdaroğlu, niye PKK ismini ağzına alıp da onlara lanet okumuyor, gereken protestoyu yapmıyor, gereken kınamayı yapamıyor? Bunların bir sebebi olması lazım değil mi?" ifadelerini kullandı.