SAPANCA MYO BİRİNCİLERİNE ÖDÜL VE PLAKET

GÜNCEL

SAPANCA MYO BİRİNCİLERİNE ÖDÜL VE PLAKET

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sapanca Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Akademik Yılı birincilerine plaket ve ödül takdim edildi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 22 Temmuz Cuma günü SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Stadyumu'nda gerçekleşti.

Törende Sapanca Meslek Yüksekokulu Birincisi Peyzaj ve Süs Bitkileri Program öğrencisi Halil İbrahim Nazlı'ya SUBÜ Rektörü Mehmet Sarıbıyık ve Sapanca MYO Okul Müdür Vekili Dr. Dr. Öğr. Üyesi İsmail Koç tarafından plaket ve hediyeleri takdim edildi.

Halil İbrahim Nazlı'ya başarılarından dolayı, Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği (SÜSBİR) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Bilgin tarafından 5 bin liralık çek takdim edildi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı birincisi Özge Rabia Parlak'a plaketini SUBÜ Rektör Yard. Prof. Dr. Ali Fuat BOZ ve Öğr. Gör. Zuhal Erol, Medya ve İletişim Programı birincisine plaketini AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Dış Ticaret Programı birincisi İlayda Kurdaş'a plaketini Öğr. Gör. Ercan Şin, Pazarlama Programı Birincisi Merve Çakır'a plaketini Medya ve İletişim Program Başkanı Öğr. Gör. Servet Sezgin, Bankacılık ve Sigortacılık Programı birincisi Nurdan Şahin'e plaketini Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Esra Çelik, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Program birincisi Tuğçe Koç'a plaketi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hatice Sarıaltın tarafından verildi.