SAPANCA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 2'Sİ KADIN 4 GÖZALTI

YAŞAM

SAPANCA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 2'Sİ KADIN 4 GÖZALTI

Sapanca ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda metamfetamin ve bonzai isimli uyuşturucu maddeler ele geçirilirken 2'si kadın 4 kişi gözaltına alındı.  

Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyonda 2'si kadın 3 kişinin üzerinde uyuşturucu madde ele geçirdi. Operasyonu derinleştiren ekipler uyuşturucu madde satışı yaptığı iddia edilen şüpheliyi de gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre; Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Rüstempaşa Mahallesi Kemalettin Samipaşa Caddesi üzerinde şüpheli şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda çeşitli suçlardan 15 adet suç kaydı bulunan F.D (21), 5 adet suç kaydı bulunan F.P.(21) ve hakkında 3 adet suç kaydı bulunan A.K.(22) üzerinde Bonazi isimli uyuşturucu madde ile yakalandı.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler şüphelilerin uyuşturucu maddeyi, hakkında benzer suçlardan 10 adet suç kaydı bulunan M.M.K.'den (24) temin ettiğini belirledi.

M.M.K'yı gözaltına alan ekipler; şüphelinin üzerinde ve ikametinde yapılan aramada satışa hazır halde Bonzai ve Metamfetamin isimli uyuşturucu maddeler ile bu maddelerin içiminde kullanılan düzenek ele geçirdi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.