TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GÜNCEL

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Sapanca Kırkpınar'da bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Fuarının koordinasyon toplantısı AKOM'da gerçekleştirildi.

Başkan Ekrem Yüce'nin başkalığında gerçekleştirilen buluşmada Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Tarım İl Müdürü Ali Ulvi Özerdem, Büyükşehir bürokratları, Fuar Koordinatörü Remzi Adıyaman, paydaş kurum ve sektör temsilcileri yer aldı.

ÇOK DAHA İYİ HAZIRLANIYORUZ

Bu yıl 5.'si için çok daha hazırlıklı olduklarını belirten Başkan Ekrem Yüce, "İnşallah gerekli talepleri yerine getirmek adına çalışmalarımız devam edecek. Şehrimizde böylesine önemli bir fuarın tekrar olması adımızın duyurulmasına büyük bir katkı sağlıyor. Bu yıl 5.'si düzenlenecek festivalimizin en iyi şekilde yapılmasında; STK'larımız, SATSO'muz, Orman Bölge Müdürlüğümüz ve sektör temsilcilerimizle her zaman istişare içinde olacağız. Misafirlerimizin mağdur olmamaları adına gerekli önlemlerin de hepsini almış olacağız. Gerek altyapı gerekte üstyapıda ihtiyaçları çözüme kavuşturacağız. Böylesine önemli bir fuarın Sakarya'nın marka değerine önemli katkılar sunduğuna inanıyorum. Şehrimiz için hayırlı olsun" dedi.