SAPANCA EL SANATLARI FESTİVALİ SİNAN AKÇIL KONSERİ İLE SONA ERDİ

GÜNCEL

SAPANCA EL SANATLARI FESTİVALİ SİNAN AKÇIL KONSERİ İLE SONA ERDİ

Sapanca Belediyesi 4. El Sanatları Festivali Sinan Akçıl'ın sahne aldığı konseri ile sona erdi.

4 gün süren ve binlerce kişinin ziyaret ettiği festivalde çoğunluğu el sanatları ürünlerinden oluşan 150 stant yer aldı.

Gündüz bir çok etkinliğin düzenlendiği festivalde akşamları ise Kürşat Gürel, Sapanca'nın sesleri, Aydilge sahne aldı. Etkinliğin kapanış gününde ise sanatçı Sinan Akçıl, kendi izlemeye gelen sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Etkinliğin hazırlanmasında Sapanca Belediyesi başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Akçıl, "Şarttır" isimli şarkısının sözlerini Sapanca merkezden ev almak şart mıdır" şeklinde değiştirerek seslendirdi.

Akçıl ayrıca konser sonrası Sapanca Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Annesinin yıllardır Sapanca'da yaşadığını bu sebeple kendisini Sapancalı olarak hissettiğini belirten Akçıl, "Bence Türkiye'nin en değerli ilçelerinin başında Sapanca geliyor. Bu ilçe festivallerle daha da büyüyor. Sesim kısıldı ama değdi. İyi ki varsın Sapanca. Buraya gerçekten aşığım diyebilirim" dedi.

KARAKALEM TABLO HEDİYE ETTİ

Konser sonrası İpek Özkan isimli seyirci Sinan Akçıl'ın karakalem ile yapmış olduğu tablosunu sanatçıya hediye etti. Özkan, "Uzun zamandır beklediğim bir konserdi. Tabloyu beğenmesine çok sevindim. Çok emek verdim. Bu festivale değer bir hediye oldu" diye konuştu.