SAPANCALI İŞ İNSANINDAN SUÇ DUYURUSU

GÜNCEL

SAPANCALI İŞ İNSANINDAN SUÇ DUYURUSU

Sapancalı İş İnsanı Fatih Fil, Diyarbakır Barosu ve yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Fatih Fil, sosyal medyadan Diyarbakır Barosu ve yöneticileri hakkında suç duyurusu çağrısı yaptı. Fatih Fil yaptığı açıklamada, "Diyarbakır Baro Başkanı ve yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz. Ben şahsım adına suç duyurusunda bulunacağım. Hepiniz öyle yapın" dedi.

Fil daha sonra ise avukatları aracılığıyla Diyarbakır Barosu ve yöneticileri hakkında Sapanca Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Fil yaptığı açıklamada, "Silahlı kuvvetlerimiz, emniyetimiz, jandarmamız, korucularımız sahada hainlere karşı üzerlerine düşeni fazlası ile yapıyorlar. Vatan uğruna kanını akıtan canını veren atalarımıza karşı, gelecek nesillere karşı bizimde sorumluluklarımız var. Hukuki her ortamda bu hainlerle savaşacağız" dedi.

OLAY

Diyarbakır Barosu, Zaho'da yaşanan olaylarla ilgili Türk Silahlı Kuvvetlerini suçlamış, yayınladığı mesajda, "Kürdistan Federe Bölgesinin Zaho ilçesinde TSK'nın bombardımanıyla, içlerinde çocukların da olduğu siviller hayatını kaybetmiştir" ifadelerine yer vermişti.