BAŞKAN ARSLAN MESAJINDA SAMİMİYETE DİKKAT ÇEKTİ

SİYASET

BAŞKAN ARSLAN MESAJINDA SAMİMİYETE DİKKAT ÇEKTİ

Saadet Partisi Sapanca İlçe Teşkilatı Başkanı Yunus Arslan, Kurban Bayramı sebebiyle yazılı bir mesaj yayımlayarak samimiyete dikkat çekti.

"Bayramlar, birlik beraberlikten, kırgınlıkların bitirilmesi gerektiğinden bahseder. Bu düşünce ve dileklerin samimi olması hareketlerimize de yansıması gerekir" diyen Arslan mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu yüzden Saadet Partisi Sapanca Teşkilatı olarak Kurban Bayramını tebrik ederken bayramlarda sarfedilen gösterişli tebrik sözlerinin samimi olmasının önemini ve tatbikata da sirayet etmesini hatırlatmak istiyoruz.

Milli Görüş olarak hep söylediğimiz gibi partilerin sadece siyasi rakip olması gerektiğini düşmanlaştırmaya varan tavırların halkımızın birbirine giderek daha sertleşmesine sebep olmaktadır. Bu durum ise dinlemeyen, araştırmayan, kıyaslamayan seçmen kitlelerinin oluşmasını beraberinde getirmektedir.

Karşı tarafı hiç dinlemeyen bir kitleye sahip olmak bazı partilerin işine gelebilir. Ancak Saadet Partisi, şuur sahibi, önce bilgi sonra fikir sahibi olan, araştıran, kıyaslayan seçmenlerin karşısına çıkmaktan hiç bir zaman imtina etmemiştir.

Ülkemiz siyasetinde onlarca Mehmetçiğimizin şehit düşmesine sebep olan Putin'e olayın hemen ertesinde dahi gösterilen nezaketin hiç olmazsa yarısı kadar bir nezaket gösterilirse siyasi iklim çok daha konuşmaya müsait bir hal alacaktır.

Ağır ekonomik şartlarla mücadele eden ülkemizde Kurban Bayramının yardımlaşma duygularını arttırmasını dilerken inkar etme veya pansuman tedbirler yerine kalıcı çözümlerin uygulanabildiği günlerin gelmesi umuduyla tekrar tüm halkımıza Kurban Bayramınız mübarek olsun diyoruz."