BAŞKAN ÖZEN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

SİYASET

BAŞKAN ÖZEN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Gerçekleşen toplantıya Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Arkan, Fen İşleri Müdürü Tuncay Akın, İmar ve Şehircilik Müdürü İbrahim Sucan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Emine Tarım, Belediye Muhtarlık Ofisinden Muhammed İlter ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Özen, "Belediyenin kaynaklarını en doğru şekilde kullanarak makul ve mantıklı projeleri hayata geçirerek mahallelerimize hizmet ediyoruz. Vatandaşların iyi gününde kötü gününde, sevincinde, hüznünde ilk müracaat ettiği insanlar ve onların yanında olan kişilersiniz. Sizler, değerli muhtarlarımız bizler için kıymetlisiniz. Sapanca Belediyesinin gerçekleştirdiği ya da gerçekleştireceği projeler noktasında mahalle muhtarlarımıza da büyük sorumluluklar düşüyor. Sizin de fikirlerinizle oluşan projelerimize destek olduğunuzu görmek bizleri onurlandırıyor. Vatandaşımıza en kısa sürede hizmet verebilmek adına birlikte canla başla çalışmaya inşallah devam edeceğiz" dedi.

"Göreve geldiğimiz günden bu güne dokunmadığımız mahalle kalmadı ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını yeni projelerimizle bir bir tamamlama gayreti içerisindeyiz" diyen Özen konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Turizm cenneti olan Sapanca'mıza gelen herkes inanıyorum ki değişimlerin farkında ve devam eden çalışmalar sonrasında bu değişimler daha da artacaktır. Tüm çabamız ilçe halkımızın memnuniyetidir. Muhtarlarımızla bir ve tek yürek olarak 3 yıldır yola devam ediyoruz. Bu birliğimiz ve beraberliğimizle inşallah daha büyük çalışmalara imza atacağız."

Muhtarların, vatandaşların talep ve şikayetlerini öğrenme konusunda belediye ile bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Özen, konuşmasının ardından muhtarların istek talep ve önerilerini dinledi.