SAPANCASPOR'DA YENİ SEZONUN İLK TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİ

SPOR

SAPANCASPOR'DA YENİ SEZONUN İLK TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİ

Sapanca Gençlik Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk transferini gerçekleştirdi. Yeşil beyazlı kulübümüz Hüseyin Teker'le sözleşme imzaladı.

Kongre sonrası yönetim kadrosunda görev dağılımının yapılması ve teknik heyetle anlaşma imzalanmasının ardından transfer çalışmalarına hız verildi.

Yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirdiklerini açıklayan Başkan Hakan Yalçın, "Takımımızın transfer süreci devam etmektedir, göreve geldiğimiz ilk günden beri aralıksız olarak çalışmalarımız sürüyor, Türkiye çapında takımımıza ve kulübümüze değer katacak ve üst liglere taşıyacak kişi ve kişilerle görüşmelerimiz de sürmektedir.

Bugün kulübümüzün tesislerinde yapmış olduğumuz görüşmeler sonrasında, sol açık, sağ açık ve çift yönlü 3. lig tecrübesi olan kardeşimiz Hüseyin Teker ile anlaşmış bulunmaktayız. Kardeşimize ve kulübümüze hayırlı uğurlu olsun, başarılarını bizimle taçlandıracağından şüphemiz yoktur. Öncelikle Sapanca Gençlik Spor markasını sonrasında yönetimimizi ileriye taşıyacak bir süreç içerisindeyiz, resmi ilk transferimiz kulübümüze ve Sapanca'mıza hayırlı uğurlu olsun. İlerleyen günlerde transfer sürecimizle alakalı gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz, yolumuz uzun ve engebeli, tüm engelleri sırtlanarak yolumuza değer katacağız" dedi.