SAPANCASPOR'DAN TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLAMASI

SPOR

SAPANCASPOR'DAN TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLAMASI

Sapanca Gençlikspor Teknik Direktörü Ahmet Seçgin'in, sosyal medya üzerinden kulüp ile anlaşamadıklarını açıklamasının ardından Sapanca Gençlikspor Kulübünden resmi açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Sapancaspor yapmış olduğu kongre sonrasında yeni başkanı Hakan Yalçın'ın seçilmesiyle tam gaz çalışmalara başladı. 20.06.2022 Pazartesi yani dün yeni yönetimin ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantımızın gündemine, geçmiş dönem takımımıza büyük başarılar ve emekler katan Ahmet Seçgin hocamızla olan görüşmeler oturdu. Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile Ahmet hocamız arasında geçen diyalog da ne yazık ki anlaşma sağlanamadı. Kulübümüzün iç tüzüğü ve plan projelerimizle uyuşmayan bir takım anlaşmazlıklar sonucu takımımıza yeni başarılar katacak hoca arayışımız sürmektedir. Ahmet Seçgin hocamıza bize kattığı başarı ve tecrübeler için teşekkür ederiz.

Açıklamada ayrıca Kulüp Yöneticisi Can Polat Kuzey'in açıklamasına yer verildi. Kuzey açıklamasında şunları kaydetti:

"Yeni yönetimin genç, dinamik ve tutkulu olduğuna dikkat çekerek, çalışmalarımıza kongre sonrasında tüm hızıyla başladık, taze kanla yerel ve ulusal basında oldukça kendimizden söz ettireceğiz. Transfer sürecimiz başlamıştır, görüşmelerimize gece gündüz demeden Türkiye çapında devam ediyoruz. Çok kısa bir sürede bomba gibi bir kadroyla takımımız hazır olacaktır."