SOFFDER'DEN ÖĞRENCİLERE KARNE SÜRPRİZİ

GÜNCEL

SOFFDER'DEN ÖĞRENCİLERE KARNE SÜRPRİZİ

Sapanca Off Road Kulübü (SOFFDER), off-road donanımlı yarış araçlarıyla öğrencilere karne sürprizi yaptı.

SOFFDER, karne gününde off-road donanımlı yarış araçlarını Şehit Albay Güner Ekici Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrencilerle buluşturdu.

Etkinlik hakkında konuşan SOFFDER Başkanı Gökhan Özyazıcı, öğrencilere yarış araçlarıyla karne sürprizi yapmak istediklerini söyledi.

Öğrencilerin araçlara büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Özyazıcı, "Üyemiz Selahattin Seçgin araçlar ve yarış güvenliği hakkında öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktardı. Derneğimizin üyeleri arasında motor ustası, tornacı, kaynakçı ve elektrikçiler bulunuyor. Bugün burada sergilenen araçlarımızda kendi proje ve tasarımlarımızdan oluşan araçlarımız ve birçok yarışta ödül ve kupa aldılar" dedi.

Okul Müdürü Adem Yazan ise karne töreninde gerçekleştirdikleri ziyaret için SOFFDER üyelerine teşekkür etti. Yazan, "Öğrencilerimize güzel bir karne hediyesi oldu, araçlarla bol bol foto ve video çekilme şansını buldular" diye konuştu.

Etkinliğe Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Arkan, SOFFDER Kulüp Başkanı Gökhan Özyazıcı, Kulüp Üyeleri Osman Öztaş, Furkan Öztaş İsmail Öztaş, Hüseyin Şahin ve Selahattin Seçgin katıldı.