ŞEHİT VE GAZİLER İÇİN SAPANCA'DA MEVLİT OKUNDU

GÜNCEL

ŞEHİT VE GAZİLER İÇİN SAPANCA'DA MEVLİT OKUNDU

Şehit ve gaziler için Sapanca'da mevlid-i şerif okundu.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat'ın ta katıldığı programda şehit ve gazi yakınlarının yanı sıra birçok siyasi ve iş adamı da katılım gösterdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Mustafa Çolak program hakkında açıklamada, "Şehitlerimiz ve ahirete intikal etmiş gazilerimiz için düzenlediğimiz mevlid-i şerif programımızı pendemi sebebiyle uzun zamandır gerçekleştiremiyorduk. Sakarya Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin desteği, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'nun katkılarıyla programımızı tekrar gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Programa; Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, İl Jandarma Alay Komutanı Aydın Kutlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Arslan, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Kızılçık, Muharip Gaziler Deneği Başkanı Erol Demir, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Musa Zor, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, iş adamları, şehit ve gazi yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.