SAPANCA MAHMUDİYE'YE GÜÇLÜ ALTYAPI VE 200 TON ASFALT

GÜNCEL

SAPANCA MAHMUDİYE'YE GÜÇLÜ ALTYAPI VE 200 TON ASFALT

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca Mahmudiye Mahallesi'nin yüksek kesimlerinde başlatılan asfalt çalışmaları kapsamında altyapısı yenilenen sokak estetik üstyapıya kavuşuyor.

Mahmudiye Mahallesi'nin yüksek kesimlerinde bulunan ve uzun yıllardır altyapı sorunu yaşayan Açelya Sokak, SASKİ ekiplerinin özverili çalışmaları sonucunda önce sağlam ve kaliteli altyapıyla, şimdi ise estetik ve güvenli üstyapıyla buluşuyor.

Çalışmalar kapsamında bölgenin asfalt çalışmaları için toplam 130 ton asfalt kullanılacak. Bölgede devam eden çalışmalarda güvenli ulaşım için Mahmudiye Mahallesi'ndeki yama çalışmaları için ise 200 ton asfalt serimi yapılacak.

SASKİ'den konuya ilişkin yapılan açıklamada, " Bugün de görüldüğü gibi Büyükşehir Belediyesi uzak yakın gözetmeksizin şehrin her noktasına alt ve üstyapı hizmetlerini kesintisiz bir şekilde götürmeye devam ediyor. Yıllardır sorun yaşanan Profesörler Sokak'ta tamamladığımız çalışmalarımızla bölgenin sorunlarına çözüm olduk. Altyapı çalışmalarını tamamladığımız bölgede üstyapı çalışmalarını da gün içerisinde tamamlayarak ulaşımı da güvenli hale getireceğiz. Çalışmalarımızın bölge halkına hayırlı olmasını temenni ederiz" ifadelerine yer verildi.