SAPANCA MYO'DA KARİYER ZİRVESİ

GÜNCEL

SAPANCA MYO'DA KARİYER ZİRVESİ

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sapanca Meslek Yüksekokulu "Kariyer Zirvesi '22" gerçekleştirildi.

Sapanca MYO Konferans Salonu'nda 25 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilen kariyer zirvesinin açılış konuşmasını Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Zengin yaptı.

Bu yıl SUBÜ Kariyer Zirvesi'nin bütün birimlerde eş zamanlı olarak düzenlendiğine dikkat çeken Zengin, "Amacımız iş dünyası ile her zaman doğrudan temas kurmak, pek çok ortaklıklar ve iş birliktelikleri gerçekleştirmektir. İstiyoruz ki üniversitemizi tercih eden her bir öğrencimizin daha okula adım atar atmaz, kendi alanıyla ilgili iş fırsatlarını görsün, deneyim kazansın ve yeni bağlantılar kurmanın yollarını öğrensin." dedi.

Zengin, kariyer zirvesine katılan tüm paydaşlara ve katılımcılara geleceği inşa edecek olan gençlere verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Zirveye katılan SUBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Fuat Boz ise üniversite olarak şehir, sektör ve paydaşlarla gerçekleştirdikleri işbirliğinin önemine dikkat çekti.

Zirve bünyesinde alanında uzman katılımcılar ve sektör temsilcileri, öğrencilere kariyer yolculukları hakkında bilgi verdiler ve tecrübelerini paylaştılar; öğrencilerin sorularını cevapladılar.

Programda Boyner Mağazacılık AŞ Dış Ticaret Uzmanı Erdal Kaymak ve ekibi, "Müşteri İlişkileri Yönetimi ve Kariyer Planlama", Muhasebeci-Mali Müşavir Orçun Aytekin, "MYO'dan SMMM'liğe Kariyer Yolculuğu", Gazeteci ve Halkla İlişkiler Uzmanı Müjgan Zaman, "Medya ve İletişimin Günümüzdeki Önemi", Manavoğlu Makine Satış ve Pazarlama Müdürü Ekrem Durmuş, "Halkla İlişkilerde Kariyer Yolculuğu", Türkiye Finans Serdivan Şubesi yöneticisi Semih Keleş, "Katılım Bankacılığında Kariyer Fırsatları", Muhasebeci ve Mali Müşavir Serkan Şimşek, "Muhasebe Mesleğinde Kariyer Yolculuğu", Oğuz Gıda Dış Ticaret Uzmanı Deniz Özkan, "Dış Ticarette Kariyer Yolculuğu", Plant Dergisi Sahibi Remzi Adıyaman, Sapanca İlçe Tarım ve Orman Bölge Müdürü Süleyman Kabakçı ve Aquacalıx Peyzaj yöneticisi Oğuzhan Aşkar, "Peyzajın Dünü, Bugünü, Yarını" üzerine konuşmalar gerçekleştirdi.