SAPANCA'DAKİ KANLI OLAY KAMERADA

YAŞAM

SAPANCA'DAKİ KANLI OLAY KAMERADA

Geçtiğimiz hafta sonu Sapanca'daki bir restoranda yaşanan olayda bir kişi başından silahla vurulmuştu. O olayın görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde işletmecilerden bir kişinin, kavga sonrasında araca binmeye çalışan müşterinin kafasına kabzayla vururken silahın ateş alması yer alıyor.

Olay geçtiğimiz hafta pazarı pazartesiye bağlayan gece Sapanca Özkum Caddesindeki bir restoranda meydana geldi. Kartepe'den restorana eğlenmeye gelen Hakan T. (34) ve beraberindeki iki yakını ile işletme sahipleri arasında iddiaya göre hesap yüzünden tartışma çıktı.

Kavgaya dönen olayın sonunda H.T., işletme sahiplerinden T. M.'nin silahından çıkan kurşunla başından yaralandı. Beraber geldiği kişilerin aracıyla Sapanca Devlet Hastanesine kaldırılan Hakan T. daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) merkez kampüsüne sevk edildi. Başına saplanan kurşun burada çıkartılırken durumu hala kritik olan Hakan T. yoğun bakımda tutuluyor.

SİLAHIN PATLADIĞI AN KAMERADA!

Olay sırasında Hakan T.'nin silahla vurulduğu an ise çevredeki bir güvenlik kamerasınca görüntülendi. Görüntüde kavga sonrasında gömleği kan içinde olan Hakan T.'nin restoranın karşısındaki yeşillik alandan yavaş adımlarla gelerek yakınlarının bulunduğu araca binmek istediği, bu sırada da T. M'nin koşarak yanına yaklaşıp başına kabzayla vururken silahın patladığı görülüyor. Görüntüleri haberin videosundan izleyebilirsiniz.