BAŞKAN ÖZEN'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

GÜNCEL

BAŞKAN ÖZEN'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Sakarya Kamp ve Karavan Derneği Başkanı Osman Gündüz Dolgun, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Dolgun, başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Sapanca Festival ve Fuar Alanında gerçekleştirdikleri Karavan Festivali'ne verdikleri destek için Başkan Özen'e teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Özen, "Karavan Festivali'ne ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduk. Sakarya'dan ve Türkiye'den kendini kanıtlamış üretici birçok firmanın ve karavan sahiplerinin katılımıyla gerçekleşen festival Sapanca'mıza çok yakıştı. Pandemi ile birlikte insanlar kalabalıktan uzaklaşarak sakin turizmi tercih eder oldu. Karavanlar, bungalovlar tatilcilerin gözdesi haline geldi. Karavan tutkunları göl kenarında ilçemizde tatil yapma imkanı buldular. İlçemiz de böyle bir festivalin gerçekleşmesi hem bizler hem üretici firmalar hem de karavancılar adına güzel bir adım oldu" dedi.

Başkan Dolgun ise "Karavan sektörümüzün ulusal ve global anlamda en büyük üreticilerinden olan AL-KO firmasının sponsorluğu ve derneğimizin iş birliğiyle Sapanca Festival ve Fuar Alanında yapmış olduğumuz Karavan Festivali yoğun ilgi ve talep gördü. Sapanca Belediye Başkanımız Özcan Özen'e ve Sapanca Belediyesi'ne bize vermiş oldukları destek ve ilgi alakalarına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.