SAPANCA'DAKİ KARAVAN FESTİVALİNİ ZİYARET ETTİLER

GÜNCEL

SAPANCA'DAKİ KARAVAN FESTİVALİNİ ZİYARET ETTİLER

Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat ve Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Sapanca Belediyesi Festival ve Fuar Alanında bu yıl ilki gerçekleşen Karavan Festival'ini ziyaret etti.

Başkan Özen, 60 katılımcı firmanın bulunduğu, ulusal ve uluslararası 800 civarı bireysel karavancının katılım sağladığı festivalde tüm katılımcıları ziyaret ederek sohbet etti.

Başkan Özen; "Ev sahipliğini yapmış olduğumuz, Türkiye'nin en büyük karavan festivali olan AL-KO Karavan Fest tarafından ilçemizde gerçekleştirilen karavan festivaliyle karavancıları bir arada görmek bizleri mutu etti. Festivaller bir bölgenin değerlerini tanıtmak amacıyla yapılan önemli etkinliklerdendir. Katılımcı firmaları ziyaret ederek karavanları yakından görüp inceledik. Turizm cenneti olan Sapanca'mızda karavan tutkunlarını ağırlamaktan son derecede memnuniyet duyduk" dedi.

Kaymakam Canpolat ise "Türkiye'nin dört bir yanından gelen misafirlerimizi Sapanca'da ağırlamaktan dolayı çok memnun olduk. Eşi bulunmaz konumu ve doğal güzelliklere sahip ilçemiz değerli karavan tutkunlarını ve firmaları ağırlıyor" diye konuştu.