SAPANCA'DA 19 MAYIS COŞKUSU

GÜNCEL

SAPANCA'DA 19 MAYIS COŞKUSU

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sapanca'da düzenlenen çeşitli etkinliklere kutlandı.

Sapanca Hükümet Konağı önünde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uçar'ın Atatürk büstüne çelenk takdiminin ardından törene Sapanca Spor Salonunda devam edildi.

Buradaki törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uçar yaptı. Ardından Sapanca Şehit Albay Güner Ekici Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Abdullah Erdem, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Kevser Çakmak, tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı konulu şiir okundu.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından spor ve halk oyunları gösterileri gerçekleştirildi. İlçe genelinde yapılan çeşitli spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere madalyaları ilçe protokolü tarafından takdim edildi.

Programlara; Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Belediye Başkanı Özcan Özen, Emniyet Müdürü Aslı Gül İlhan, İlçe Jandarma Komutanı vekili Teğmen Ali Köken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Uçar, Sapanca Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Semiha Kocabay Akdağ, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.