BAŞKANLAR SAPANCA GENÇLİK MERKEZİNİ İNCELEDİ

GÜNCEL

BAŞKANLAR SAPANCA GENÇLİK MERKEZİNİ İNCELEDİ

Belediye başkanları, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ile birlikte Sapanca Gençlik Merkezi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu ve kompleksinde incelemelerde bulundu.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Sapanca AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün ve İş Adamı Ethem Yıldırım ile birlikte Sapanca Gençlik Merkezi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu ve kompleksini inceledi.

Kırkpınar Tepebaşı Mahallesi'ndeki tesisi ziyaret eden başkanlar yapım süreci ve işletme aşaması hakkında Başkan Özen'den bilgi aldı.

Özen, "Sapanca'mızın dört bir tarafını yeni ve farklı yatırımlarla güzelleştirmeye devam ediyoruz. İnsanların sosyal hayatlarını zenginleştirecek mekanlar ve hizmetler çok büyük önem taşımaktadır. Yapımı büyük ölçüde tamamlanan yarı olimpik yüzme havuzumuz, vatandaşlarımıza sunulacak güzel hizmetlerimizden biri. Büyük bir kısmı tamamlanan havuzumuzu vatandaşlarımızın, sporcularımızın ve ailelerin hizmetine sunacağız. Saunası, idari bölümleri, yüzme havuzu, soyunma odaları ve diğer mekanlarıyla bölgemizin ihtiyaç duyduğu, her yaştan vatandaşımızın gelip yararlanabileceği modern bir spor yatırımını gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.