BAŞKAN ÖZEN VE BAŞKAN GÜMÜŞEL'DEN ZİYARETLER

SİYASET

BAŞKAN ÖZEN VE BAŞKAN GÜMÜŞEL'DEN ZİYARETLER

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ve yönetim kurulu üyeleri iftar öncesi ve teravih sonrasında esnaf ve halk ziyaretlerine devam ediyorlar.

Başkan Özen ve Başkan Gümüşel vatandaş ve esnaf ziyaretlerine ramazan ayında da devam ediyor.

Ziyaretlerde esnafın sorunlarını dinleyip çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Özen, "Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece halledemeyeceğimiz hiçbir sorun kalmaz. Sapanca Belediyesi olarak ilçe merkezinde olduğu gibi tüm mahallelerimizin ihtiyacı olan hizmetleri yapmak için gayret ediyoruz. Yollarıyla, asfaltlarıyla, sosyal tesisleri, kültür, spor ve daha birçok projesiyle ilçemizi beraber geliştirip güzelleştiriyoruz. Şükürler olsun ki ramazanın bereketinden istifade edenlerdeniz. Bizleri iftar öncesi ayrı iftar sonrası ayrı muhabbet ve misafirperverliklerle karşılayan tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayının bereketi ve huzuru ile tüm hemşerilerime hayırlı ramazanlar diliyorum" dedi.

SAPANCA'DA RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL

AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ise "Ramazan ayında paylaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini ilçemizde yaşıyoruz. Bu gün de ramazanla şenlenen Sapanca esnafımıza iftar öncesi hayırlı, bereketli bol kazançlar diledik. Teravih sonrası ise vatandaşlarımızla bir araya geldik. İftar öncesi ve sonrası Sapanca'da ramazan bir başka güzel" diye konuştu.