''SAPANCA'YA NE YAPSAK YAKIŞIR''

SİYASET

''SAPANCA'YA NE YAPSAK YAKIŞIR''

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ramazan dolayısıyla gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine Sapanca ile devam etti.

Programları kapsamında ilçe belediyelerini, AK Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Yüce, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar ile de görüştü. Sakarya'yı birlik ve beraberlik içerisinde en iyi noktalara getirmek adına her daim çalışacaklarını belirten Başkan Yüce, ilçelerde yapılan yatırımlara ilişkin detayları da anlattı.

Başkan Yüce Sapanca'da Belediye Başkanı Özcan Özen ve AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ile bir araya geldi.

Bölgede bulunan esnaf ve muhtar ziyaretlerinin ardından ilçe teşkilatını ve belediye binasını ziyaret eden Başkan Yüce, "Tamamen homojen bir yatırım politikası izleyerek her ilçemizde aynı yatırımları yapmaya yoğunlaştık. Sapanca'ya ne yapmak lazım konusunda birçok kez toplantılar yaptık. Sapanca'nın eksiklerini ön plana koyduk ve büyük işler gerçekleştirdik. Bu sadece Sapanca ilçemiz değil aynı zamanda diğer ilçelerimiz için de geçerli. Tamı tamına 3 milyarlık yatırım gerçekleştirdik. Sloganımız belli 'Çalışınca Yapıyorsun' Sapanca'da çok az bir asfaltsız alanımız kaldı. İnşallah bu sene bunu tamamlayarak eksik bir asfalt yatırımımız olmayacak. Sapanca bizim çok önemli ve değerli bir ilçemiz. Bizler Sapanca'ya ne yapsak yakışır. Sapanca bizim hem ülkemize hem de dünyaya açılan kapılarımızdan birisi. İnşallah meydan konusunda da çalışmaya başlayacağız. Sapanca'mıza güzel bir meydan konusunu ele alarak ilçemizin cazibesini daha da artırmayı hedefliyoruz. Sapanca teşkilatı ve belediyesi olarak büyükşehirle işbirliği halinde dostça daha iyi işleri Mevla'm bizlere sağlasın. Teşekkür ederim" dedi.