GELENEKSEL BAHAR RALLİSİ SAPANCA'DA BAŞLADI

GÜNCEL

GELENEKSEL BAHAR RALLİSİ SAPANCA'DA BAŞLADI

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, Klasik Otomobil Kulübü tarafından organize edilen Bahar Rallisi'nde start verildi.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu takviminde yer alan ve Klasik Otomobil Kulübü tarafından organize edilen sezonun ilk klasik otomobil yarışı Bahar Rallisi, Sapanca'da bir otelin önünden start aldı. Yarışmacıların birer dakika arayla çıkış yaptıkları rallinin startını Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Durgut Berberoğlu ve federasyon temsilcileri yaptı. Rallinin birinci gününde klasik otomobiller Sapanca ve Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki güzergahları tamamlayacak. İkinci günde ise Sapanca ve Sakarya Esentepe'de bulunan güzergahlar geçilecek. 85 yarışmacının katıldığı ralli yarın düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Durgut Berberoğlu, "Daha önce olduğu gibi tekrar Sapanca'ya geri döndük. 2 gün boyunca Sapanca'nın en güzel yerlerinde etaplarımızı tamamlayacağız" dedi.

İstanbul'dan 1967 model araçlarıyla ralliye katılan İstanbul Teknik Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Sema Oktuğ ve özel bir bankanın müdürü olan Selda Oktuğ ikilisi, 10 yıldır klasik araç kullandıklarını ve bu ralliye üçüncü kez katıldıklarını belirtti. 

Rallinin sponsorlarından NG Sapanca ve NG Enjoy Otellerinin Genel Müdürü Tezcan Özdemir ise, "Her yıl olduğu gibi NG Hotels Grubu olarak klasik otomobil rallisine destek vermeye devam ediyoruz. Böyle bir organizasyona destek verdiğimiz için çok mutluyuz. İlçemizin, güzel Sapanca'mızın tanıtımına katkıda bulunmak için bu tarz sportif organizasyonların yanındayız. Ayrıca Sapanca Gençlik Sporumuzun 3. Lige çıkmasından dolayı kutluyor ve başarılar diliyoruz" diye konuştu.