SAPANCA'DA 23 NİSAN COŞKUSU

GÜNCEL

SAPANCA'DA 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Sapanca'da düzenlenen törenle kutlandı.

Sapanca Hükümet Konağı önünde gerçekleşen program İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede tarafından yapıldı. Daha sonra ise öğrenciler tarafından seslendirilen şarkı ve şiir ile halk oyunları gösterisi yapıldı.

Akıl oyunlarında il ve ilçe çapında dereceye giren öğrenciler ile ilçe genelinde 23 Nisan konulu resim ve şiir dalında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından çeşitli hediyeler verildi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.

Programa; Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Belediye Başkan Özcan Özen, İlçe Emniyet Müdürü Aslı Gül İlhan, İlçe Jandarma Komutan vekili Teğmen Ali Köken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, Türkiye Çanakkale ve İstiklal Savaşları Şehit ve Gazi Yakınları Derneği ile Sapanca Gaziler Derneği üyeleri, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.