SAPANCA ADIM ADIM 3. LİGE İLERLİYOR

SPOR

SAPANCA ADIM ADIM 3. LİGE İLERLİYOR

Sapanca Gençlikspor - Bayburt 1918 karşılaşması, Yalova Atatürk Stadından canlı yayın.

Bölgesel Amatör Lig'den TFF 3'üncü Lige yükselecek takımı belirleyecek olan Bölge Birinciliği müsabakalarında temsilcimiz Sapanca Gençlikspor, Bayburt 1918'i devirerek avantajı kaptı.

Temsilcimiz Sapanca Gençlikspor, ilk yarısı 0-0 sona eren mücadelenin ikinci yarısında coştu. 47'nci dakikada Bayburt 1918 takımı Davut'un golü ile 1-0 öne geçti. 49'da bu gole Ali Burak ile cevap veren temsilcimiz skoru 1-1'e getirmeyi başardı. 1-1'den sonra baskısını iyice arttıran temsilcimiz üst üste fırsatlar yakalamaya başladı. Bu başarılı performansın meyvesini 70'inci dakikada alan Sapancaspor, Ömer Faruk'un asistinde Sinan'ın attığı kafa golü ile 2-1 öne geçmeyi başardı. Geri kalan dakikalarda skoru korumayı başaran ekibimiz, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak avantaj elde etti.

Temsilcimiz Sapanca Gençlikspor gruptaki 2'nci maçını Cuma günü İnegöl Kafkasspor ile oynayarak tamamlayacak. Temsilcimiz bu maçı da kazanması durumunda TFF 3'üncü Lige yükselmeyi başaracak ve büyük bir başarıya imza atmış olacak.

Karşılaşmayı yeniden izlemek için tıklayın