ATABEK'TEN SAPANCA'DA ''VEFA ZİYARETLERİ''

SİYASET

ATABEK'TEN SAPANCA'DA ''VEFA ZİYARETLERİ''

"Vefa Ziyaretleri" kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek Sapanca'da bir dizi ziyarette bulundu daha sonra iftar programına katıldı.

AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ve AK Parti Sapanca ilçe teşkilat mensupları ile birlikte iftar öncesi Sapancalı esnaf ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar dileyen Atabek daha sonra ise düzenlenen mahalle iftarında gençlerle bir araya geldi.

Gerçekleştirilen program hakkında bilgiler veren Başkan Gümüşel, "Başkanımız Özcan Özen, yönetim kurulumuz, meclis üyelerimiz, kadın ve gençlik kolları başkanımız ile birlikte; Ramazan programı için ilçemize teşrif eden Kıymetli Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Erdoğan Atabek'i ilk olarak ilçe başkanlığımızda karşıladık. Daha sonra ise birlikte Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Ertuğ ve İHH Sapanca Temsilcimiz Mehmet Baki Kızıltepe'yi ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Değerli başkanlarımıza ilgileri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Daha sonra ise ramazanın huzur ve bereketini paylaşmak için hemşehrilerimizle selamlaşıp, hasbihal ettik. İftar öncesi değerli esnaflarımızı ziyaret edip, kolaylıklar diledik. Son olarak Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Erdoğan Atabek ile birlikte; genç kardeşlerimizle iftar sofrasında buluştuk. Ramazan'ın huzurunu paylaştığımız bol sohbetli iftar yemeğimize katılımlarıyla bizleri onurlandıran ve her daim gençlerin yanında olan vekilimize gönülden teşekkür ediyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.