GECE TEM OTOYOLUNU KULLANACAKLAR DİKKAT..!

GÜNCEL

GECE TEM OTOYOLUNU KULLANACAKLAR DİKKAT..!

TEM Otoyolu'nun Adapazarı - Sapanca arasındaki kesimi Salı ve Çarşamba geceleri yapılacak çalışmalar nedeniyle iki yönlü olarak kontrollü kesintiler halinde trafiğe kapatılacak.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ), TEM (Anadolu) Otoyolu üzerinde boşta bulunan havai enerji nakil hatlarının sökümünü yapacak. Bu kapsamda otoyolun Adapazarı – Sapanca kesiminde salıyı çarşambaya bağlayan gece ve çarşambayı perşembeye bağlayan gece saatlerinde çalışmalar yapılacak.

Sakarya Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre iki gece boyunca 00.00 ve 05.00 saatleri arasında otoyol iki yönlü olarak kontrollü kesintiler halinde trafiğe kapatılacak  

Valilik tarafından yapılan çalışma duyurusunun tamamı şu şekilde:

O-4 Anadolu Otoyolu Adapazarı Kavşağı ile Sapanca Kavşağı arasında, Arifiye mevkiinde; TEİAŞ'a ait boşta bulunan mevcut Enerji Nakil Havai Hatlarının, TEİAŞ ekipleri tarafından söküm çalışmaları nedeniyle, otoyol trafiği kontrollü olarak durdurulacaktır. Söz konusu Enerji Nakil Havai Hatlarının demontaj çalışmaları esnasında, otoyol üzerindeki trafik, iki yönlü olarak 10-15 dakikalık kontrollü kesintiler halinde trafiğe kapatılacaktır. Çalışmalar 13.04. 2022 (Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece) ve 14.04.2022 (Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan gece) tarihlerinde gece saat 00:00 ile 05:00 arasında yapılacaktır.

Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları önemle rica olunur.

Kamuoyuna duyurulur.