SAPANCA'DA GRUP TAMAM SIRA PLAY-OFFLARDA

SPOR

SAPANCA'DA GRUP TAMAM SIRA PLAY-OFFLARDA

Bölgesel Amatör Lig'de sezonun son haftasına en yakın rakibinin 1 puan önünde giren temsilcimiz Sapanca Gençlikspor sahasında konuk ettiği Kuruçeşmespor'u 2-0 mağlup ederek grubu 42 puan ile lider tamamlamayı başardı.

Sapancamıza galibiyeti getiren golleri Ali Burak Atmaca ve Caner Ersoy kaydetti. Temsilcimiz bu sonucun ardından 3.Lig terfi play-off'larında mücadele etmeye hak kazandı.

ŞİMDİ NE OLACAK?

BAL 6 Bölge 3. Grubu lider olarak tamamlayan Sapanca Gençlikspor 18-22 Nisan Tarihleri arasında 1.ve 2.Grup liderleri ile tek devreli lig usulüne göre mücadele edecek. Buradan lider çıkan doğrudan 3.Lig'e yükselmiş olacak. Yeşil Beyazlıların rakipleri İnegöl Kafkas Gençlikspor (Bursa) ve Bayburt 1918 FK (İstanbul) takımları oldu. Kura çekimi ve saha ile ilgili detayların pazartesi günü açıklanması bekleniyor.

POLİS HAFTASI

Karşılaşmaya temsilcimiz üzerinde "Polis teşkilatımızın 177. Yılı kutlu olsun" yazılı pankartla çıktı. Daha sonra ise Kulüp Başkanı Adil Köseoğlu tarafından Sapanca İlçe Emniyet Müdürü Aslı Gül İlhan'a çiçek takdim edildi.

SAPANCA GENÇLİKSPOR: 2 – KURUÇEŞMESPOR: 0

STAT: Sapanca Atatürk

HAKEMLER: Ahmet Aydın, Batuhan Akkuş, Ahmet Çağatay Öztürk, Burak Demirel

SAPANCA GENÇLİKSPOR: Enes, Anıl, Muhammed, Caner, Ali Burak, Cenk (dk.81 Aziz) Cengiz, Ömer Faruk (dk.88 Berkay), Oğuzhan (dk.73 Hami), Oğuz (dk.60 Sinan), Fatih

TEKNİK DİREKTÖR: Ahmet Seçgin

KURUÇEŞMESPOR: Fatih Öztürk, Fatih Tuna, Tolga Aydın, Yıldıray (dk.87 Tolga Şişman), Ferdi, Ufuk, Tunahan, Turgay (dk.61 İsrafil), Alihan, Berkay (dk.87 Gökalp), Burak

TEKNİK DİREKTÖR: Kenan Hepdinçler

GOLLER: Dk.66 Ali Burak, dk.90 Caner (Sapanca Gençlikspor)