ROMANLAR GÜNÜNDE SAPANCA'DA İFTAR BULUŞMASI

GÜNCEL

ROMANLAR GÜNÜNDE SAPANCA'DA İFTAR BULUŞMASI

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Dünya Romanlar Günü'nü dolayısıyla düzenlenen iftarda  Sapancalı roman vatandaşlarla bir araya geldi.

Sapanca Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine; Başkan Özen'in yanı sıra Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Belediye Meclis Üyesi Enes Serdar, Muhtarlar Dernek Başkanı Barış Yıldız, Gazipaşa Mahalle Muhtarı Ali Çömlekçioğlu, Sapanca Romanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Tunç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar öncesi konuşan Dernek Başkanı Tunç, "Birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı Ramazan ayında, bir arada olmaktan Sapancalı romanlar olarak çok mutluyuz. Başkanımızın samimiyetini her zaman biliyor ve inanıyoruz. Mahallemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz" dedi.

Pandemi sonrası ilk toplu iftarın Sapancalı roman vatandaşlarla gerçekleştirildiğini belirten Başkan Özen, "Bu gün mahallenizde mahalle sakinlerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Ramazan bereket demektir, paylaşmak demektir, kardeşlik demektir. Rabbim kardeşliğimizi daim etsin. Bu kente, bu şehrin insanlarına hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Hizmet anlayışımızda hiçbir ayrım yapmıyoruz. Toplumun her kesimine her ferdine aynı anlayışla hizmet ediyoruz. Sizler ve bizler için önemli bir gün olan Dünya Romanlar Gününde bu iftar sofrasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm hemşerilerimin Ramazanı Şerif-i mübarek olsun. Ailelerimizle birlikte bayrama erişmeyi Rabbim nasip eylesin inşallah" diye konuştu.

Kaymakam Canpolat ise konuşmasında "Mübarek Ramazan akşamında, iftar sofrasında, manevi iklimde sizlerle bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Hepiniz hoşgeldiniz. Başta Sapancalı roman vatandaşlarımız olmak üzere tüm romanların Dünya Romanlar Günü'nü kutluyor; kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hayat diliyorum" ifadelerine yer verdi.