SON HAFTA ÖNCESİNDE SAPANCA GENÇLİKSPOR GERİ SAYIMDA

SPOR

SON HAFTA ÖNCESİNDE SAPANCA GENÇLİKSPOR GERİ SAYIMDA

Bölgesel Amatör Lig'de 18'nci hafta maçında 10 Nisan Pazar günü 14:00'da Sapanca'da Kuruçeşmespor'u konuk edecek. Lider, rakibini yenerek grup şampiyonluğunu elde etmeyi istiyor.

Grupta 39 puanla zirvede yer alan temsilcimiz, 10 Nisan Pazar günü 14:00'da Sapanca Atatürk Stadında konuk edeceği Kuruçeşmespor engelini aşarak grup şampiyonu olmayı amaçlıyor.

Teknik Direktör Ahmet Seçgin yönetiminde çalışmalarına ara vermeden devam eden yeşil-beyazlı takımda üç puandan başka düşünce yok.

Taraftarının da büyük desteğiyle grubu şampiyon olarak bitirmeyi isteyen Sapanca Gençlikspor'da Antrenör Ahmet Seçgin'in takımına olan güveni tam.

Grubun son maçını kazanacaklarını belirten Antrenör Seçgin, "İnşallah evimizde kazanıp grup şampiyonu olacağız. Ardından da ilçemizin yıllardır beklediği 3.Lig için geri sayıma geçeceğiz. Sapanca Gençlikspor bu yıl özlemi bitirecek" dedi.

Bölgesel Amatör Lig'de 3. lige terfi gruplarının takvimi belli oldu. Buna göre son maçını kazanması halinde ilimizi gruplarda temsil edecek olan Sapanca Gençlikspor, 18-22 Nisan tarihleri arasında yerleri daha sonra açıklanacak terfi maçlarında adını 3. lige yazdırmak için mücadele edecek.