SAPANCA'DA İFLAS EDEN SU FABRİKASI PARÇA PARÇA SATILIYOR!

GÜNCEL

SAPANCA'DA İFLAS EDEN SU FABRİKASI PARÇA PARÇA SATILIYOR!

Sapanca'daki 20 civarındaki su fabrikasından biri olan ve iflas eden fabrikasının makineleri icradan parça parça satılıyor.

Sakarya'nın Sapanca İlçesinde, Sapanca Gölü'nü besleyen derelerin çevresinde kurulu su dolum tesislerinden biri iflas etti.

2006 yılında Genel merkezi İstanbul'da olmak üzere Kurtköy Fatih Mahallesi Dereiçi mevkisinde kurulan ve 1 yıl sonra da faaliyete geçen Efem Su Fabrikasında 19 litrelik damacanın yanı sıra 200cc, 300cc, 5 litre ve 10 litre pet olmak üzere yıllık üretim kapasitesi 250.000.000 litrelik üretim yapılıyordu.

Yaklaşık iki yıldır üretime ara veren fabrikada bulunan makineler de icra daireleri tarafından bir bir satışa çıkartılıyor.

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan bazı satış ilanları sonrasında T.C Sapanca İcra Dairesi bugün de çeşitli makinelerin satışı için ilan yayınladı.

Buna göre;

1 Adet 5 veya 10 lt pet şişe dolum hattı ünitesi Dosyada mevcut bilirkişi raporunda; bu hatta 5 ve 10 lt pet şişe için preform besleme ve şişirme makinası, dolumu ve kapaklamayı yapan makine, etiket ve tarih makinesi, 2 adet paketleme makinesi, paketleme makinesi, streç sarma makinası ve konveyör sistemi 2 Milyon 880 bin liradan,

1 Adet Gazlı içecek hattı ünitesi Dosyada mevcut bilirkişi raporunda; bu hatta 2013 model yılı olmak üzere, palet bozma makinası çalkalama, dolum ve kapakma makinası, etiket makinası, mixer, 2 adet 10 tonluk paslanmaz çelik tank, tarhi makinası, pastörizatör ve şurup tankı, paketleme makinası, otoklav, streç sarma makinası ve konveyör sistemi 3 milyon 850 bin liradan,

1 Adet 19 lt geri dönüşümlü damacana dolum hattı ünitesi Dosyada mevcut bilirkişi raporunda; dış yıkama makinaları, iç yıkama makinaları, dolum ve kapaklama, ısı tüneli, paketleme makinası ve konveyör sistemi de 800 bin liradan satışa çıkartılacak.

Açık artırma yoluyla yapılacak satışlar 11 Mayıs Çarşamba günü saat 14.30'da başlayacak.