SAPANCA KIRKPINARSPOR PLAY-OFF'A 1 PUANLA BAŞLADI

SPOR

SAPANCA KIRKPINARSPOR PLAY-OFF'A 1 PUANLA BAŞLADI

Sakarya Süper Amatör Lig play-off ilk hafta müsabakasında Sapanca Kırkpınarspor,  Karaaptiler Akınspor'la 1-1 berabere kalarak lige 1 puanla başladı.

Mücadeleye hızlı başlayan Karaaptiler Akınspor henüz 10'uncu dakikada Kadir Can Başoğlu ile 1-0 öne geçti.  Bu golden kısa bir süre sonra penaltı kazanan temsilcimiz Kırkpınarspor Soner ile bu atışı değerlendiremedi.

İlk yarısı 1-0 Karaaptiler Akınspor'un üstünlüğü ile biten karşılaşmanın ikinci yarısında Kırkpınarspor bir penaltı atışı daha kazandı. Atışı kullanan Arada Kubilay 87'nci dakikada skoru 1-1 yaptı. Maçta başka gol olmayınca müsabaka bu skorla sona erdi.

KARAAPTİLERAKINSPOR - KIRKPINARSPOR 1-1

STAT: Erenler

HAKEMLER: Aytekin Yunus Atabek, Oğuz çalışkan, Beytullah Yiğit

KARAAPTİLER AKINSPOR: Harun Engin, Bilal Can (Hakan), Kadir Can Başoğlu, Sedat Kaplan, Yasin Hacı, Ertan Ay, Furkan Demirtekin, Melih Civelek (Hakan), Batuhan Berke, Yakup Çinik (Muhammed), Bilal Feyzioğlu

ANTRENÖR: İbrahim Makina

SAAPANCA KIRKPINARSPOR: Görkem Öztaş, Cihan Yıldız, M. Ali Şentürk, Eymen Özkan, Kamil Koç(Tamer Şimşek), Mert İrger, Hüseyin Akbaş, Soner Dursun(Nurdoğan Köse), Oktay Balkaya (Arda Kubilay), Şenol Yıldız, Recep Arapoğlu

ANTRENÖR: Abdullah İleli

Goller: Dk.10 Kadir Can Başoğlu (Karaaptiler Akınspor), dk.87 Arda Kubilay (Kırkpınarspor)