SAPANCA'DA HASTA VE YAŞLI ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

GÜNCEL

SAPANCA'DA HASTA VE YAŞLI ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Sapanca Belediyesi pandemi sürecinde ara verdiği hasta ve yaşlı ziyaretlerine normalleşme süreci ile birlikte yeniden başladı.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'in talimatlarıyla Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle ya da yaşlarından dolayı evlerinde dinlenen vatandaşları ziyaret etti.

Belediye olarak yaşlıların ve hastaların her zaman yanlarında olduklarını belirten Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Müdürü Emine Tarım, "Hasta ve yaşlı ziyaretlerimizde, Sapanca'nın çınarlarından Rauf Kösemen, Asiye Gür ve Nimet ve Mehmet Turan çiftini ziyaret edip hayır dualarını aldık. Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'in selamlarını kendilerine ilettik. Gerçekleşen ziyaretlerimizde vatandaşlarımızdan görüyoruz ki, kendilerinin düşünülmesi hal ve hatırlarının sorulmasından çok memnunlar. Hasta ve yaşlılarımıza yaptığımız bu ziyaretlerimiz tüm ilçe bazında devam edecek" dedi.

BAŞKANI OĞLUMDAN ALLAH RAZI OLSUN

Ziyaretine gidilen Nimet Turan "Bizi düşünüp buralara gelmişsiniz. Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi iletin. Ne iyi ettiniz geldiniz, yolunuzu açık etsin. Bizlerin bu saatten sonra tek isteği ziyaret edilip halimizin hatırımızın sorulması, pandeminin en yoğun olduğu zamanlarda da telefonla arayıp bizi unutmadınız ayrıca teşekkür ediyoruz" diye konuştu.