SAPANCA'DA KAR VE BUZLANMAYA KARŞI ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

GÜNCEL

SAPANCA'DA KAR VE BUZLANMAYA KARŞI ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Sapanca Belediyesi, kar yağışının ardından ilçede olumsuzlukların yaşanmaması amacıyla kar küreme ve tuzlama çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Sapanca Belediyesi Karla Mücadele Ekibi, Sapanca'da etkili olan kar yağışıyla birlikte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçede yayaların ve sürücülerin yollarda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması ve günlük yaşamın aksamaması amacıyla karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Kar küreme çalışmalarıyla yollar temizlenirken diğer yandan da buzlanmanın önlenmesi için ilçe genelinde tuzlama çalışmaları yapılıyor.

İlçenin çeşitli noktalarında çalışmalarını sürdüren ekipleri ziyaret eden Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, "Sapanca Belediyesi olarak karla mücadele çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Sapancalı hemşerilerimizin ve ilçemize gelen misafirlerimizin hava muhalefeti dolayısıyla herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için ekiplerimiz tarafından çalışmalarımız aksatılmadan devam ediyor. Bu süreçte vatandaşlarımızdan dışarı çıkıyorlarsa araçlarında mutlaka kar lastiği veya zincir kullanmalarını, sokakta yaşayan can dostlarımızı unutmamalarını, kapılarının önüne bir kap mama ve su koymalarını rica ediyoruz" dedi.