''4'TE 4 YAPARAK GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYORUZ''

SPOR

''4'TE 4 YAPARAK GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYORUZ''

Sapanca Gençlikspor Teknik Direktörü Ahmet Seçgin, "9 kişi kaldığımız maçta Beykoz'u 4-0 yendik. İyi gidiyoruz. İnşallah böyle de gidecektir. 4'te 4 yaparak gruptan çıkmak istiyoruz" dedi.

TFF BAL 6.Bölge 3.Grup'ta zirve takibini sürdüren Sapanca Gençlikspor'un Teknik Direktörü Ahmet Seçgin, Serdivanspor maçı öncesi önemli mesajlar verdi.

Takımının oynadığı futbola ve Beykoz karşısında aldığı sonuca dikkat çeken tecrübeli çalıştırıcı, "Göreve geldiğim ilk maçta Beykoz karşısında ortaya konan futbol ve 9 kişi kalmamıza rağmen alınan farklı skor beni ziyadesiyle mutlu etti. Rakip takım puan almak için yapmadığı çirkeflik kalmadı. Oyuncularımı provoke etmek için her şeyi yaptılar. Bizi bayağı bir sıktılar. Ömer Faruk Can ve Berkay Toker'in bu maçta kırmızı kart görmesinin tek sebebi rakip takım oyuncularının provokatörlüğüdür" şeklinde konuştu.

YÜKSEK İNANCIMIZ VAR

Kalan 4 haftayı kayıpsız geçmeyi hedeflediklerini vurgulayan Seçgin, "Rakibimizin puan kaybını bekleyeceğiz. Şuan ki konum itibarıyla avantaj onlarda gözüküyor. Ancak önümüzde daha 4 maç var. Yüksek inancımız var. Takılmalarını bekleyeceğiz" dedi.

Play-Off'a odaklandıklarını söyleyen Seçgin, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Herkesi buna inandırdık. Hedefimiz gruptan çıkmak. Ancak bunu gerçekleştirmek için önümüzdeki 4 maçı da kesinlikle kayıpsız geçmemiz lazım. Bunu başaracak güce ve yüreğe kesinlikle sahibiz. Grupta hiçbir rakibi ne küçümsüyor ne de gözümüzde büyütüyoruz. İstedikten ve inandıktan sonra grupta bileğini bükemeyeceğimiz takım yok."