BAŞKAN ÖZEN TURİZMCİLERİ AĞIRLADI

GÜNCEL

BAŞKAN ÖZEN TURİZMCİLERİ AĞIRLADI

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Sapanca Turizm Otelciler ve İşletmeciler Dernek Başkanı Alpaslan Kılıç ve dernek üyelerini ağırladı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kılıç ve dernek üyeleri Tezcan Özdemir, Hakan Balcan, Melike Öztürk, Engin Aktaş, Osman Gür, Emre Çolak, Hüseyin Mercan, Nihal Vela ve Korhan Topaloğlu kurmuş oldukları dernek ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Artık konaklama için ilk tercih edilen yerlerin başında ilçemiz geliyor. Sapanca olarak birbirinden şık ve kaliteli otellerimiz, butik otellerimiz, bungolov, tinyhouse, glamping gibi pek çok konaklama seçeneğimiz mevcut. Sapanca; yürüyüş alanları, birbirinden nezih göl ve dağ manzaralı tesisleri, tarihi güzellikleri, trekking alanları, yaylası, spor alanları, kamp alanları gibi doğal güzellikleri ile ön plana çıkıyor. Bizlerde belediye olarak ilçemizin gelişmesi ve kalkınması adına yapılan her çalışmaya destek ve yardımcı olmaya çalışıyoruz.  Derneğinizin tüm otel, işletme ve turizm sektörünü aynı amaç doğrultusunda birleştirmek adına güzel hedefleri, projeleri olan bir dernek olduğunu görüyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyor, Sapanca'mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.