''KADIN, AİLE VE TOPLUMSAL İLİŞKİLERİN DİREĞİDİR''

SİYASET

''KADIN, AİLE VE TOPLUMSAL İLİŞKİLERİN DİREĞİDİR''

MHP Sakarya Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları'ndan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Sapanca Belediye Meclis Üyesi Elif Saral Uzun, yayımladığı yazılı bir mesajla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

"8 Mart Dünya kadınlar günü ihlali imkansız bir Hakkı muhafaza etmek evre evre büyüyen bir mücadeleyi koruma hepsinden önemlisi insan olmaktan kaynaklanan kazanımların etkili ve saygı duyulan seviyelere taşınma iradesidir" diyen Uzun, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Yalın bir gerçek vardır ki, kadın, aile ve toplumsal ilişkilerin direği, nirengi noktasındadır. Bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten ekonomiye, evinde anne, iş yerinde çalışan, toplumda Saygın olan bir fert olarak ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri ortadadır. Gelecek nesillerin yetişmesinde yeri doldurulmayacak bir önemi olan ve sevgiyi nezaketi inceliği öğreten yine onlardır. Bunlara dayanarak kadın haklarının evrensel bölünmez vazgeçilmez ayrılmaz bir bütün olduğunu kabul eden vizyon genişliğinin yanı sıra kadına saygının ve manevi olarak yükümlülüklerin bilincine ulaşmış gereğini yerine getiren sorumluluk kültürü ile de önümüzdeki sorunların aşılacağını düşünerek her şeyin en güzeline layık olan bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutluyorum."