'IDC GÜVENLİK ZİRVESİ' SAPANCA'DA DÜZENLENECEK

GÜNCEL

'IDC GÜVENLİK ZİRVESİ' SAPANCA'DA DÜZENLENECEK

15'inci 'IDC Güvenlik Zirvesi' için geri sayım başladı. Bu yıl 'Geleceğin Şirketlerinde Güçlü Güvenlik' temasının işleneceği etkinlik, 11-12 Mart 2022'de Sapanca'da gerçekleşecek.

Türkiye'de önümüzdeki 5 yılda yüzde 6.9 yıllık büyümeyle, 345 milyon dolara ulaşması beklenen güvenlik çözümleri pazarının geleceği masaya yatırılıyor. Bugüne kadarki en büyük ve en kapsamlı güvenlik sektörü buluşmalarını gerçekleştiren ABD merkezli market araştırmaları şirketi International Data Corporation (IDC) Türkiye, bu sene 15'inci kez bilgi güvenliği yöneticilerini 'IDC Güvenlik Zirvesi'nde bir araya getiriyor.

Pandemi ile başlayan ve yeni normal ile devam eden süreçte CISO'ların (bilgi güvenliği yöneticileri) ve güvenlik ekiplerinin sorumlulukları her geçen gün artıyor. IDC Türkiye'nin araştırmalarına göre şirketler, 2022 yılında güvenlik stratejilerini sıfır güven yaklaşımı çerçevesinde gözden geçirirken, BT (bilgi teknolojileri) altyapısının güvenliğini güçlendirmeyi, operasyon teknolojileri güvenliği, veri gizliliği ve veri güvenliği alanında yatırımlarını sürdürmeyi planlıyor. 11-12 Mart'ta Sapanca'da, 24 Mart'ta ise dijital platformda sektör liderlerini ağırlayacak olan IDC Güvenlik Zirvesi 2022'de, bugünün ve yarının güvenlik stratejilerine yön verecek konular, farklı sektörlerin önde gelen BT güvenliği yöneticileri tarafından masaya yatırılıyor. Bu yıl 'Geleceğin Şirketlerinde Güçlü Güvenlik' temasının işleneceği etkinlikte CISO oturumları, IDC global ve yerel analist sunumları, paralel oturum ve teknoloji odaklı çalışma grupları yer alıyor.

Her yıl Mart ve Eylül aylarında düzenlenen zirveye, ülkemizin önde gelen finans, telekom, holdingler, perakende, üretim, hizmet, enerji şirketlerinden üst düzey BT güvenlik yöneticileri ile sektörün lider teknoloji hizmet ve ürün sağlayıcılarının katılması bekleniyor.