İYİ PARTİ SAPANCA'DA ŞIKKİBAR DÖNEMİ

SİYASET

İYİ PARTİ SAPANCA'DA ŞIKKİBAR DÖNEMİ

İYİ Parti Sapanca İlçe Başkanlığına atanan Erdem Şıkkibar'a yetki belgesi İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan tarafından takdim edildi.

Belge takdim töreninden sonra konuşan Başkan Kılıçaslan, "Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın'ın teklifi üzerine Genel Başkanımız Meral Akşener'in olurlarıyla Sapanca İlçe Başkanlığına atanan Sayın Erdem Şıkkibar'a yetki belgelerini teslim ettik. Kıymetli başkanımıza ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Allah mahcup etmesin" dedi.

Sapanca İlçe Başkanı olarak atanan Şıkkibar ise, "İYİ Partimizin Sapanca'da birinci parti olması için var gücümüzle çalışacağız. İlçemizde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Gençliğimizin verdiği güç ve enerji ile Sapanca'ya yepyeni bir yönetim anlayışı getirip, güzide ilçemizi adına yakışır şekilde tanıtacağız ve temsil edeceğiz. Bugün itibariyle Sapanca'da İYİ Parti'nin etkisini daha fazla hissedeceksiniz. Ben ve yöneticilerimiz fark yaratmak için çok çalışacağız. Yeni ilçe yönetimimiz Sapanca'mıza ve Sakarya'mıza hayırlı olsun, Allah bizleri hemşehrilerimize karşı mahcup etmesin" diye konuştu.