LİDERDEN 5'LİK TARİFE

SPOR

LİDERDEN 5'LİK TARİFE

Bölgesel Amatör Lig 6 Bölge 3. Grupta temsilcimiz Sapanca Gençlikspor, sahasında Yeşilköy'ü 5-0 mağlup etti.

Lider Sapanca Gençlikspor, ligin 11'inci haftasında sahasında puan tablosunda son sırda yer alan Yeşilköy'ü ağırladı. Maç boyunca rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz, 14'üncü dakikada Ömer Faruk'la gol perdesini açtı. İlk yarı 1-0'lık skorla sona ererken ikinci yarıda da ilk golümüzün sahibi Ömer Faruk topu ağlarla buluşturarak skoru 2-0'a getirdi. Maça 2. yarıda dahil olan Muhammed 84'üncü dakikada farkı 3'e çıkaran isim oldu. Maçın kapanışını ise golleri ile yakından tanıdığımız Cihan Tan yaptı. Maça 87'nci dakika dahil olan Cihan sadece 3 dakika sonra skoru 4-0, 90+10 ise 5-0'a taşıdı. Karşılaşma bu skorla sona ererken puanını 24'e yükselten temsilcimiz liderliğini korudu.

MADALYA TÖRENİ

Karşılaşmanın devre arasında ise namağlup Sakarya ve Marmara bölge şampiyonu olan Sakarya Gelişim Basketbol Spor Kulübü U14 takımına protokol üyeleri tarafından madalya ve çiçek taktim edildi.

SAPANCA GENÇLİKSPOR: 5 - YEŞİLKÖY: 0

SAHA: Sapanca Atatürk

HAKEMLER: Alperen Aksu, İsa Sütcü, Fırat Can, Aydeniz Ertuğrul

SAPANCA GENÇLİKSPOR: Enes, Anıl, Necati (dk.87 Aziz Can), Caner, Ali Burak (dk.87 Cihan), Cengiz, Ömer Faruk (dk.76 Berkay), Aykut, Oğuzhan, Sinan (dk.63 Tolga), Fatih (dk.63 Muhammed)

TEKNİK SORUMLU: Serdar Ergelen

YEŞİLKÖY: Muharrem (dk.88 Murat), Onur, Oğuzhan, Ramazan (dk.78 Muhammed), Burak Can, Burak, Umut, Haşim, Yiğit, Cemre (dk.60 Mert), Ali Eren

ANTRENÖR: Volkan Bagaç

GOLLER: Dk.14-48 Ömer Faruk, dk.84 Muhammed, dk.90-90+10 Cihan