AFRA YİNE ŞAMPİYON

SPOR

AFRA YİNE ŞAMPİYON

Sapancalı Sporcu Afra Adıyaman ve Ayşe Kaplan Türkiye Şampiyonu olarak Sakarya'yı gururlandırdı.

Kick boksta yılın ilk yurt içi organizasyonu Türkiye Kick Boks Şampiyonası, Ordu'da başladı. Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde gerçekleştirilen turnuvaya 76 ilden 4 bin 300 sporcu katıldığı Turnuvanın ilk iki gününde iki şampiyonluk birden geldi. Afra Adıyaman ve Ayşe Kaplan Türkiye Şampiyonu olarak Sakarya'yı gururlandırdı.

AFRA YİNE ŞAMPİYON

Ordu Altınordu ilçesindeki Durugöl Recep Kara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonda Sakaryalı iki sporcumuz şampiyonluk sevinci yaşadı. Yılmazer Fight Akademi'nin Sapancalı şampiyon sporcusu Afra Adıyaman güçlü rakiplerini yenerek Büyükler 50 kg'da Türkiye şampiyonluğu unvanını elde etti. Antrenör Serkan Yılmazer, çok çalışmanın karşılığını bir kez daha aldığımız için mutluyuz. Beni ve Sakarya'yı tekrardan gururlandırdığı için Afra'ya çok teşekkür ederim dedi.

KAPLAN MADALYAYI KAPTI

Türkiye Şampiyonası'nda Sakarya'yı gururlandıran ikinci haber ise Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kick-Boks takımından geldi. Birçok başarılı sporcuyu bünyesinde bulunduran Büyükşehir Spor Kulübü sporcusu Ayşe Kaplan Büyükler 60 kg'da şampiyon olarak büyük bir başarı elde etti. Antrenör Seydi Gökpınar Ayşe hepimizi sevindirdiği için mutluyuz. Ben inanıyorum ki hem Sakarya hem de Türkiye onun ismini daha bir çok başarı ile duyacak.'' Dedi.