GÜMÜŞEL VE ÖZEN GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

SİYASET

GÜMÜŞEL VE ÖZEN GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Gençlik Kolları tarafından Sapanca Belediyesi Gençlik Merkezinde  "Mahalle Bizim Gençlik Bizim" isimli program düzenlendi.

Programa Sapanca AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen,  Sapanca AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Serdar, Tepebaşı Mahalle Muhtarı Ömer Çapoğlu ve mahalle gençleri katıldı.

Etkinlik açılışında konuşan Gençlik Kolları Başkanı Serdar, "Mahalle Bizim Gençlik Bizim" gibi etkinliklerin mahalle kültürünü unutturmamak adına bundan sonrada devam edeceğini belirtti.

Serdar, "AK Parti'nin gençleri olarak her zaman alandayız. Bugün burada yaptığımız toplantı bunun en güzel göstergelerinden birisidir. AK Parti bir gençlik hareketinin temsilidir. AK Parti gençlerin partisidir. AK Parti ailesi olarak her geçen gün daha da büyüyoruz büyümeye devam ediyoruz" dedi.

İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, "Bu ülkenin yarınları olan genç kardeşlerimize güvenimiz tamdır. Gençlerimiz için bölgemizde ki çalışmalarımız devam ediyor. Bu vesileyle genç kardeşlerimizle bir araya gelmekten, onlarla sohbet ve muhabbet etmekten her zaman memnuniyet duyuyoruz. Bu hareketin lideri sizleri nasıl önemsiyorsa, bizlerde sizi öyle önemsiyoruz. Bu toplantıları da önemsiyoruz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Özcan Özen ise "Gençlerimizle bir araya gelmekten ve onların fikirlerini dinlemekten keyif alıyorum. Buluşmalarımızda gençlerimiz, siyasi büyüklerimizle bir araya gelerek, onların siyasi tecrübelerinden istifade ederek onları tanıma, fikir beyan etme fırsatı buluyorlar. Gençlerle sosyal, siyasi, genel ve yerel gündemle ilgili fikir alış verişinde bulunmak onlar içinde bir kazanım. Gençlerimizi geleceğimizin teminatı olarak görüyor ve onlarla mümkün mertebe bir araya gelmeye özen gösteriyoruz" şeklinde konuştu.