GENÇLİK BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

GÜNCEL

GENÇLİK BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Sapanca Belediyesinin gençlere yönelik projelerinden biri olan kariyer buluşmaları devam ediyor.

Kariyer Buluşmaları etkinliğinin sonuncusu Sapanca Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleşti.

Etkinlikte konuşan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, belediye olarak gençlere daha güzel bir gelecek sağlamak adına çalışmalar yaptığını ve bu çalışmalardan heyecan duyduklarını belirtti.

Özen, "Sizler bizlerin yarınları olacaksınız. Ayaklarınızın üzerinde sağlam durmayı, her daim kendinizi geliştirmeyi hedeflemelisiniz. Yaşamınız süresince hep aranılan kişi olmalısınız. Spor yapın, kitap okuyun ve size kendinizi iyi hissettirecek etkinlikler yapın, kendiniz olmaktan asla vazgeçmeyin" dedi.

Başkan Özen konuşmasının sonunda ise gençlere yönelik projelerini anlattı ve gençlere sosyalleşme çağrısında bulundu. Sanal alemde uzun süre takılmamaları ve zararlı maddelerden uzak durulması gerektiğini bununda ancak spor, aktivite ve çeşitli hobilerle mümkün olabileceği konusuna değindi. Etkinlik sonunda ise soru cevap bölümü gerçekleşti.

Etkinliğe; Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Arkan, Okul Müdürü Zafer Levent Soyhan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.