SAPANCASPOR MORAL YEMEĞİNDE BULUŞTU

SPOR

SAPANCASPOR MORAL YEMEĞİNDE BULUŞTU

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sapanca Gençlikspor camiası önceki gün düzenlenen yemekte bir araya gelerek moral depoladı.

Bölgesel Amatör Lig 6 Bölge 3.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Sapanca Gençlikspor hafta sonu kendi sahasında Kavacıkspor'u konuk edecek. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlılar önceki dün düzenlenen yemekte yöneticiler, belediye başkanı ve emniyet teşkilatı ile bir araya geldi.

BAŞKAN ÖZEN KATILDI

SaSa Hotel'de düzenlenen organizasyona Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Sapanca İlçe Emniyet Müdürü Cihat Kayaer, Kulüp Başkanı Adil Köseoğlu, Başkan vekili Faruk Bayraktar, yöneticiler ve teknik heyet katıldı.

Şampiyonluk yolunda ilçede bütünlüğün sağlanması için düzenlenen yemekte konuşan Belediye Başkanı Özen, Sapancaspor'un önemli yatırımlar yaptığına dikkat çekerek, "Şahsım ve belediye olarak her zaman kulübün Sapancaspor'umuzun yanındayız. Hem bu sezon hem de gelecek sezonlara dayanan önemli yatırımlar yaptılar. Yönetim ve takımımıza başarılar diliyorum'' dedi.

KÖSEOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Kulüp Başkanı Adil Köseoğlu ise "Şampiyonluk hedefi ile çıktığımız bu yolda bize destek olan herkese teşekkür ederim. Hesapta olmayan bazı kayıplar yaşadık fakat bunları telafi edecek ve şampiyonluğa ulaşacak güçlü bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Biz üzerimize düşeni her zaman yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bugün bizi yalnız bırakmayan belediye başkanımıza, emniyet mensuplarımıza ve değerli yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum'' dedi.