ENGELSİZ KAFEDE İLK ADIM ATILDI

GÜNCEL

ENGELSİZ KAFEDE İLK ADIM ATILDI

Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemil Ertuğ, engelsiz kafenin yerinin Kuva-i Milliye Parkı olduğunu açıkladı.

Dernek Başkanı Ertuğ ve yönetim kurulu üyeleri, Sapanca Kaymakamlığında düzenlen toplantıda Kaymakam Abdurrezzak Canpolat ve Belediye Başkanı Özcan Özen'le bir araya geldi.

Engelsiz kafe ve rehabilitasyon merkezi projelerinin görüşüldüğü toplantı sonrası açıklamada bulanan Başkan Ertuğ, "İnşallah, kaymakamlık, belediye ve derneğimiz ortak çalışma yapıp ilçemize rehabilitasyon merkezi ve sosyal tesis kazandıracağız. Engelsiz kafemizin Kuva-i Milliye Parkında olması noktasında anlaştık en kısa zamanda belediyemiz tarafından yapımına başlanacak. Sağlık Bakanlığına bağlı rehabilitasyon merkezi ve sosyal tesis projemiz için de 3 dönüm yer tahsisi yapılacak. Rehabilitasyon merkezi ve sosyal tesis projemizin de yerinin hazır olduğunu söyleyebilirim. Kaymakamımız Abdurrezzak Canpolat ve Belediye Başkanımız Özcan Özen'e şahsım, dernek üyelerimiz ve tüm engelli bireyler adına teşekkür ederim. Sapanca'mıza kalıcı ve faydalı hizmetlerde buluşmak dileğiyle" dedi.