SAPANCA'DAN PARTİLİLERE TELEFONLA SESLENDİ

SİYASET

SAPANCA'DAN PARTİLİLERE TELEFONLA SESLENDİ

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 15. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bir otelde gerçekleştirildi.

Programa Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin yanı sıra, milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve İstanbul 3 kademe il yönetimi katıldı.

Açılış konuşmaları ile başlayan programda konuşan Yıldırım, Türkiye'nin güçlü olmak mecburiyetinde olduğunu ve bu gücün güçlü iktidardan geçtiğini belirterek, partilerinin ve Türkiye'nin kaderinin beraber olduğunu ifade etti.

KADIN VE GENÇLİK KOLLARI

Yıldırım'ın konuşması sonrasında partililer salonda "Reisi ara" sloganları atmaya başladı. Yıldırım, sloganlar üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla aradı.

Telefon bağlantısı ile katıldığı toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek partililere hitap eden Erdoğan, "2023'e giden yolda özellikle bu tür istişare toplantılarının çok verimli ve faydalı olacağına inanıyorum. Bir şeyi sizlerden özellikle rica ediyorum, o da şudur; artık 2023'e giden yolda ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları olarak yoğun bir çalışmanın içerisinde olmamız lazım. Ana kademe alanında çok yoğun çalışmalı, kadın kolları çalmadık kapı bırakmamalı, gençlik kollarımız ise yine bir TeknoFest kuşağı olarak onlarda yoğun bir çalışma içinde olmalı. 2023 mücadelemiz adeta partinin kuruluşundaki o heyecan, o coşku ne ise şuanda da 2023 yürüyüşü aynı heyecanın bir göstergesi olmalıdır. Onun için çok yoğun çalışmanın içerisinde olmamız ve şu 19 yılda neler yaptıysak bu yaptıklarımızı tüm millete mal etmemiz gerekir. Eğer bunu millete mal edemiyorsak bilelim ki vebal altında oluruz. Çünkü hala neler yaptığımızı bilmeyenler var, teşkilatta dahil. Bunları milletimize anlatmamız lazım" şeklinde konuştu.