BAŞKAN ERTUĞ, PROJELERİ ANLATTI

GÜNCEL

BAŞKAN ERTUĞ, PROJELERİ ANLATTI

Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemil Ertuğ, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle yaptığı açıklamada 15 yıllık görev süresinde gerçekleştirilen hizmetler hakkında bilgiler verdi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde sebebiyle Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde düzenlenen programda konuşan Başkan Ertuğ, şu iadelere yer verdi:

"2006'dan bu yana belediyemizin de desteğiyle ilçemizdeki engelli vatandaşlarımızın ücretsiz faydalandığı asansörlü servis aracı, engelli çocuk parkı, engelli tuvaleti, akü şarj istasyonunu ilçemize kazandırdık.

Sağlık Bakanlığı'na bağlı her yaştan engellinin rahatlıkla faydalanabileceği fizik tedavi, rehabilitasyon merkezi ve sosyal tesis projemizin finans ve bakanlık onayı belediyemizin yer tahsisiyle start alacaktır. Belediye Başkanı Özcan Özen'den bu hafta içinde yer tahsisleri konusunda tüm engelli arkadaşlarımız, dernek yönetim kurulu ve AK Parti İlçe Teşkilatı huzurunda onay ve söz aldık.

Yine 3 yıldır ilçemizdeki engelli vatandaşlarımızın sosyalleşmesine olanak sağlayacak engelsiz kafe açılması içinde Belediye Başkanımız Özcan Özen'den 10.12.2021 tarihine kadar yer tahsisinin sözünü aldık. İlgisinden dolayı teşekkür ederiz. Bu yıl ilçemiz Büyükşehir Belediyesi' ne dilekçe verip engelli vatandaşlarımıza yine ücretsiz faydalanabilecekleri engelli tuvaleti ve akü şarj istasyonunu kazandırdık. Desteğinden dolayı Sakarya Büyükşehir Başkanı Ekrem Yüce'ye teşekkürü borç biliriz."